Vad är First Beat livsstilsanalys? 

FIRST BEAT LIVSSTILSANALYS
analyserar din återhämtning och hjälper dig känna igen stressfaktorer på arbetet och fritiden. Även små förändringar kan märkbart förbättra ditt välbefinnande. Livsstilsanalysen bedömer sömnens kvalitet och tillräcklighet och hjälper dig hitta lösningar för bättre återhämtning. Livsstilsanalysen visar om du är tillräckligt aktiv och om din träning är tillräckligt effektiv för att skapa positiva effekter för hälsan och förbättra din kondition.

HUR FUNGERAR FIRSTBEAT?
Hälso- och livsstilsanalysen genomförs med hjälp av mätverktyg från Firstbeat som mäter hjärtfrekvensvariabilteten och omvandlar det till personlig information om dina stressnivåer, återhämtningsförmåga, konditionsförmåga (VO2Max) samt hur du sover. 

LIVSTILSANALYSEN HJÄLPER DIG ATT HITTA DIN KONDITIONSNIVÅ 
Att känna välmående är viktigt för människan som helhet. När vi rör på oss sover vi bättre och hanterar stressen i vardagen smidigare. Samtidigt får vi också mer energi. Ändå räcker inte tiden och motivationen till alla gånger! Ibland känns motion bara som ett nödvändigt ont.
Men det ska vara roligt att röra på sig!

STRESS
Långa perioder av stress utan tillräcklig återhämtning kan leda till allvarlig överbelastning och utmattning. Firstbeats livsstilsanalys kan belysa otillräcklig återhämtning innan det utvecklas till ett allvarligt problem. Medvetenhet möjliggör förebyggande lösningar som gör att du hela tiden kan ligga steget före.

Nyfiken på att prova? 

Klicka här för att skicka oss mail 

Kommentera gärna: