PILINÖTEN 

Den omtalade superfood nöten finns äntligen i Sverige
Utöver sin rika smöriga och unika smak finns det många fler anledningar till varför Pilinöten tagit sig till Sverige och nu beskrivs som det nya tillskottet inom superfoods. Superfoods är ett samlingsnamn för livsmedel som innehåller många näringsämnen och därav har många hälsofördelar. Pilinöten är komplett med protein och innehåller många viktiga vitaminer och mineraler. I Pilinötter hittar du näringsämnen som magnesium, kalium, kalcium, fett, protein, fosfor, zink, Vitamin B och Vitamin E. Den är dessutom rik på antioxidanter. Dess näringsämnen gör att Pilinöten har många hälsofördelar att skryta med. Den hjälper till att främja hjärthälsan, upprätthålla hälsosamma blodsockernivåer, främja muskelfunktion och vävnadsutvecklig, hjälper till att övervinna sömnproblem, boostar hud och hår samt ger dig naturlig energi.

Vill du också köpa denna super nöt?
Den finns att köpa här

ANGE KODEN : PFM19 i kassan så får du fri frakt. 

https://pilinoten.se/categories

 

Kommentera gärna: