VAD BETYDER HÄLSA FÖR DIG?

Hälsa kan handla om ånga olika saker, både hur man känner sig inut sin kropp, hur kroppen fungerar i det vardagliga livet eller i en prestation under träning. Det kan handla om att äta sunt och göra medvetna val eller att man undviker vissa livsmedel för att må bättre. 

Hälsa för oss handlar om att vara i balans och i harmoni med sig själv, att ha energi för de saker man vill göra och att få må bra. Att göra medvetna val som stärker kropp och knopp.
Hälsa är ett stort begrepp och handlar mindre om provsvar, diagnoser eller utseende.
Hälsa är något vi upplever och känner, inte något vi kan mäta. 

Att ha hälsa handlar både om att må bra mentalt, ha god fysisk men också om den sociala hälsan , allt hänger ihop och det är viktigt att arbeta med hälsa ur flera perspektiv.

Vi kan främja hälsa på olika sätt, genom att vara fysiskt aktiva, undvika negativa tankar, välja mat som håller oss friska och som ger oss bra med energi och näring, ta vara på våra relationer samt umgås med människor vi tycker om.
Vi bör sträva mot att ha en balans mellan stress och återhämtning och vi behöver se till att vi får ordentligt med sömn. I många fall handlar hälsosamma val om medvetenhet - ren och skär självmedvetenhet. Vi vet oftast själva vad vi behöver för att må bra. 
Vi är alla olika och det handlar om att finna sin egna väg och vad som passar en själv och ens liv. 

Vi vill gärna hjälpa dig att finna din egna väg till hälsa och stötta dig i förändringsarbetet på vägen dit. 

VÅR VISION

Vår vision är att hjälpa andra att finna glädjen i att vara fysiskt aktiv och röra på sig Vi vill också att du ska hitta en hållbar balans i livet mellan de fyra viktiga hörnstenarna på balansbordet. Fysisk aktivitet, kost, sömn samt balansen mellan stress och återhämtning.

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Studio Cavallin kan hjäpa dig eller ditt företag med friskvård och hälsa inom flera olika områden. Vi erbjuder olika coach-upplägg inom kost och träning, stresshantering,  livstilsanalyser/
hälsokartläggning med (Firstbeat) samt att hitta vägen till en sund och balanserad kost. 

Inga uppdrag är för oss omöjliga och vi ser till att finna en plan som är optimal för dig eller ditt företag.  

Studio Cavallin på Instagram

20

Just nu får du som köper 3 st PT timmar ett gratis kostprogram (värde 1500kr). Erbjudandet gäller under oktober månad. (Timmarna behöver inte utnyttjas under oktober månad) Passa på! Jag finns i Nacka. #ptinacka #pt#pttimmar#nackaträning#court1

43

Träffade Benjamin på Tom Tits i helgen. Har ni inte varit här ännu så kan jag varmt tipsa om det. Passar stora som små och det finns så mycket att lära om allt mellan himmel och jord. Bla om hur kroppen är uppbyggd och hur den fungerar. #tomtits #tomtitsexperiment #nyfiknabarn#benjamin#storaochsmå

51

Tada!!!! Där satt den. Så intensiva veckor i det senaste men så värt. Nu kan jag äntligen titulera mig PT på riktigt. #intensivept #pt#personligtränare#gladidag#tränamedmig#nyamål#nyamöjligheter

Vill du ha vårt nyhetsbrev?