LIVSSTILSANALYSER MED "FIRSTBEAT"

Vi erbjuder Firstbeat livsstilsanalys som bl.a mäter din fysiska aktivitet, sömn, stress och återhämting. Genom att identifiera sambandet mellan livsstil och välbefinnande hjälper Firstbeat dig att förbättra din prestationsförmåga i vardagen, nå dina mål och helt enkelt må bättre genom att välja handlingar som har en positiv inverkan på ditt arbete, din fritid och ditt liv.

Firstbeat Livsstilsanalys analyserar din återhämtning och hjälper dig känna igen stressfaktorer på arbetet och fritiden. Även små förändringar kan märkbart förbättra ditt välbefinnande. Livsstilsanalysen bedömer sömnens kvalitet och tillräcklighet och hjälper dig hitta lösningar för bättre återhämtning. Livsstilsanalysen visar om du är tillräckligt aktiv och om din träning är tillräckligt effektiv för att skapa positiva effekter för hälsan och förbättra din kondition.

       HUR FUNGERAR FIRSTBEAT?

Hälso- och livsstilsanalysen genomförs med hjälp av mätverktyg från Firstbeat som mäter hjärtfrekvensvariabilteten och omvandlar det till personlig information om dina stressnivåer, återhämtningsförmåga, konditionsförmåga (VO2Max) samt hur du sover. 

LIVSTILSANALYSEN HJÄLPER DIG ATT HITTA DIN KONDITIONSNIVÅ 


Att känna välmående är viktigt för människan som helhet. När vi rör på oss sover vi bättre och hanterar stressen i vardagen smidigare. Samtidigt får vi också mer energi. Ändå räcker inte tiden och motivationen till alla gånger! Ibland känns motion bara som ett nödvändigt ont.
Men det ska vara roligt att röra på sig!

STRESS

Långa perioder av stress utan tillräcklig återhämtning kan leda till allvarlig överbelastning och utmattning. Firstbeats livsstilsanalys kan belysa otillräcklig återhämtning innan det utvecklas till ett allvarligt problem. Medvetenhet möjliggör förebyggande lösningar som gör att du hela tiden kan ligga steget före.

PRIS: 

1 mätning inklusive rapport och uppföljningsamtal (50 min). 
Pris 1500 kr

2 mätningar inklusive rapport och uppföljingsamtal (50 min).
Pris : 2400kr.
(Ny mätning och samtal görs vanligen 2-6 månader senare).


Priserna är inklusive 25% moms. 
Betalning via Swish eller faktura 14 dagar. 

HUR GÅR EN MÄTNING TILL?

Under 72 timmar har du mätverktyget på dig. Den fästs med två elektroder och startar automatiskt.
Det är endast när du ska duscha som du tar dem av dig.
Mätningen sker under både ett par vardagar samt en helgdag, för att också kunna utläsa skillander mellan när du arbetar samt är ledig.

Du får sedan en personlig rapport som visar alla dygnets timmar. Vad som påverkar ditt välbefinnande och din prestationsförmåga. Sedan får du konkreta tips och personliga råd om hur du kan göra förändringar för ökat välmående. 

Få resultat!

82 procent av användarna har lyckats förbättra sin stresshantering, träning och sömn efter att ha gjort denna analys. 

 

KONDITIONSNIVÅ-MÄTNINGARNA COACHAR DIG MOT NYA MÅL.

Firstbeats Livsstilanalys har utökats med en ny funktion – beräkning av konditionsnivån. Med den kan vi mäta deltagarens maximala syreupptagningsförmåga och följa upp den aeroba träning. Här kompletterar vi det vi redan vet om stress och återhämtning, men också hur vi lever och hur aktiva vi är på daglig basis.
Konditionsnivån passar alla typer av kunder – det enda som krävs är en rask promenad på 30 minuter.
Funktionen möjliggör ett skräddarsytt träningsprogram som ger en pålitlig uppföljning av framstegen.
Konditionsnivån gör oss medvetna om hur våra dagliga val påverkar vårt välmående och sporrar oss till en aktiv vardag.
Funktionen hjälper oss att formulera realistiska målsättningar och göra smartare livsstilsval.